Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Ευγενείς δραστηριότητες του Συλλόγου μας!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χρυσοπηγής η Σποδιάνα με πρωτοβουλία του δραστήριου Διοικητικού Συμβουλίου, οργανώνει την Κυριακή 19/01/2020 αιμοδοσία από τα Μέλη του στο ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ του Χωριού. Μετά τη λήξη της αιμοδοσίας θα επακολουθήσει η  κοπή της πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου. Στην εκδήλωση αυτή θα παρευρεθεί σύσσωμο το Δ.Σ. και τα Μέλη με τους φίλους τους για να γιορτάσουν όλοι μαζί την έλευση του καινούργιου Χρόνου με ευχές για πρόοδο, ειρήνη και κοινωνική ευημερία.


Είναι μια όμορφη εκδήλωση που γίνεται κάθε χρόνο από τη Διοίκηση του Συλλόγου και δίνεται η ευκαιρία σε όλους, που δεν διαμένουν στο χωριό, να επισκεφτούν την πατρογονική τους εστία και να αναλογιστούν, έστω και για λίγο, πως ήταν κάποτε το χωριό μας που έσφυζε από ζωή με τις 64 οικογένειες, τα 44 παιδιά στο Σχολείο ή τους 350 κατοίκους, με τα 10.000 αιγοπρόβατα και άλλα χοντρά ζώα και ζούσαν όλοι μαζί χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.

Μακάρι οι νεώτεροι να βρουν τρόπους να αποκτήσει το χωριό μας την παλιά του ομορφιά και αίγλη με τα σύγχρονα μέσα που διαθέτει η κοινωνία μας σήμερα.  Η σύνθεση του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου που εξελέγη το περασμένο Μάη 2019 είναι η κάτωθι

Πετρούτσος  Ανδρέας    Πρόεδρος
Γουρδούπης Ν. Παναγιώτης  Αντιπρόεδρος
Βασιλοπούλου Μαρία  α’ Γραμματέας
Γιαννικοπούλου Γ. Αλεξάνδρα β’ Γραμματέας
Γουρδούπης Κ. Αντώνης  Ταμίας
Γιαννικόπουλος  Ηλίας  Δημοσίων Σχέσεων
Πετρούτσος Β. Θεόδωρος Μέλος     

Όλοι τους είναι νέοι άνθρωποι, αξιόλογοι και μορφωμένοι με ιδέες και όραμα. Τους ευχόμαστε καλόν αγώνα με φιλοπρόοδες δραστηριότητες.

Αθανάσιος Στάμος   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου